Onderhoud is belangrijk

Wanneer uw pand, woning of object is voorzien van een mooie verflaag, wilt u daar natuurlijk langdurig of beter gezegd, duurzaam van genieten.

Voor de verduurzaming van uw materiaal én verflaag is onderhoud nodig. Voor wat betreft het schilderwerk is er niet zoveel onderhoud nodig, maar het is aan te bevelen dat uw schilderwerk met regelmaat wordt gecontroleerd op defecten, veroudering of (haar)scheurtjes.

Marco Schilderwerken is gewend dat over het onderhoud veelal mondelinge afspraken worden gemaakt die worden nagekomen.

Dat onderhoud hoeft voor een inspectie niet in de papieren te lopen, u krijgt aan de hand van een inspectie een degelijk advies en indien gewenst een aanbieding voor de geconstateerde gebreken.

Wanneer u het schilderwerk zelf onderhoud of laat onderhouden door Marco Schilderwerken, dan bent u er zeker van dat dat ten goede komt van de duurzaamheid van uw pand, woning of object.

 

Houtrot renovatie

Naast schilderwerk en onderhoud aan uw schilderwerk, kan Marco Schilderwerken houtrot verhelpen door houtrot renovatie of deelvervanging.

Onderhoud is belangrijk

Wilt u onverwacht hoge kosten voorkomen ? Goed onderhoud van schilderwerk is belangrijk.

Voorkomen van houtrot, water intreding en grote schilderklussen. Door uw schilderwerk te onderhouden kunt u in veel gevallen af met bijwerken van zwakke plekken. Laat u adviseren door Marco Schilderwerken vul het contactformulier in.